¿Targeta de credit o D.N.I.?

Per Jovens Nacionalistes d´UV

En temps de crisis o segons el govern de ZP “tiempos de recesión”, lo primer que fem es apretar-nos el cinturo per a poder aplegar a fi de mes, aixo si, qui puga apretar-se´l, perque molts valencians ya estem en la coa del paro.
No es prou els diners dels que nos hem que privar, que encara ve l´estat espanyol a apretar-nos un poquet mes. Enguany, cada valencià haurem de pagar al “Gobierno de España” uns 1.203 € en concepte de manteniment de l´Estat, segons les ultimes balances fiscals.

Est es el preu de ser espanyols, els valencians i valencianes no fem mes que nutrir una facenda espanyola per a despres rebre 519 € menys dels que aportem a l´Estat per mig d´imposts i cotisacions.

Si els valencians i valencianes aportem uns 1.203 € i rebem 519 € menys dels que aportem, es a dir:

1.203 € - 519 € = 684 €

¡684 € soles, d´inversio per part de l´Estat Espanyol a la Nacio Valenciana!
Els valencians i valencianes deuriem de preguntar-nos: ¿discriminacio? ¿Val la pena mantindre una targeta per la qual nos cobren comissions? ¿Val la pena nutrir una facenda per a ser la nacio de l´Estat Espanyol mes discriminada, estar a la coa de les atres nacions de l’Estat i ser la moneda de canvi en totes les negociacions?

Jovens Nacionalistes d´UV, diguem prou, prou de discriminacio, prou de ser la moneda de canvi. Prou de pagar unes comissions exagerades per a mantindre un Estat, el qual sempre nos dona l´esquena i utilisa els diners dels valencians i valencianes per a nutrir atres nacions.
Digam: ¡PROU!
Perque el Futur es Jove, el futur es nostre.
-JNUV-
Jovens Nacionalistes d´UV
Nacio Valenciana, 12 de Giner de 2009

cites

Y más ha concedido Dios a Valencia una lengua polida, dulce y muy linda, que con brevedad moderada exprime los secretos y profundos conceptos del alma, y despierta el ingenio a vivos primores, donde le resulta un muy esclarecido lustre.” “Esta lengua formaron de lo mejor que había en la lemosina y por lo que les faltaba recurrieron a las tres lenguas más excelentes de todas las del mundo según antes hemos probado. De la hebrea tomaron... De la griega... De la latina tomaron todos los otros vocablos para hacer que la lengua fuese muy copiosa y tuviese propio nombre a cada cosa por rara que fuese.
Rafael Martin de Viciana

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: