¿Targeta de credit o D.N.I.?

Per Jovens Nacionalistes d´UV

En temps de crisis o segons el govern de ZP “tiempos de recesión”, lo primer que fem es apretar-nos el cinturo per a poder aplegar a fi de mes, aixo si, qui puga apretar-se´l, perque molts valencians ya estem en la coa del paro.
No es prou els diners dels que nos hem que privar, que encara ve l´estat espanyol a apretar-nos un poquet mes. Enguany, cada valencià haurem de pagar al “Gobierno de España” uns 1.203 € en concepte de manteniment de l´Estat, segons les ultimes balances fiscals.

Est es el preu de ser espanyols, els valencians i valencianes no fem mes que nutrir una facenda espanyola per a despres rebre 519 € menys dels que aportem a l´Estat per mig d´imposts i cotisacions.

Si els valencians i valencianes aportem uns 1.203 € i rebem 519 € menys dels que aportem, es a dir:

1.203 € - 519 € = 684 €

¡684 € soles, d´inversio per part de l´Estat Espanyol a la Nacio Valenciana!
Els valencians i valencianes deuriem de preguntar-nos: ¿discriminacio? ¿Val la pena mantindre una targeta per la qual nos cobren comissions? ¿Val la pena nutrir una facenda per a ser la nacio de l´Estat Espanyol mes discriminada, estar a la coa de les atres nacions de l’Estat i ser la moneda de canvi en totes les negociacions?

Jovens Nacionalistes d´UV, diguem prou, prou de discriminacio, prou de ser la moneda de canvi. Prou de pagar unes comissions exagerades per a mantindre un Estat, el qual sempre nos dona l´esquena i utilisa els diners dels valencians i valencianes per a nutrir atres nacions.
Digam: ¡PROU!
Perque el Futur es Jove, el futur es nostre.
-JNUV-
Jovens Nacionalistes d´UV
Nacio Valenciana, 12 de Giner de 2009

cites

El Valencià te la seua mida i el seu sabor. La concissio del Valencià es veu quan es compara, text ab text, en atre idioma
Azorín

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: