Actes 9 d´octubre

Per Plataforma Jovenil Valencianista

Com cada any ya està aci el 9 d´Octubre i es per aixo que la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV) te el gust de convidar-vos a recorrer junt a nosatres els carrers del Cap i Casal per a celebrar el Dia Nacional Valencià en ambient de festa i de lo mes important reivindicacio Nacional. Es per aixo que enguany s´encarregarém de mostrar els nostres signes mes reivindicatius i les caracteristiques mes basiques que fonamenten a la Nacio Valenciana.

Enguany la PJV anirà en marcha baix un nom: "Est es el Nacionalisme Valencià" a on englovarà a les entitats nacionalistes valencianites: PJV, Enkara, Valencia Milenaria, Valencia Universitaria, Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana, Regne de Valencia Gais i Lesbianes, Lo Regne en Accio, Opcio Jove, Colectiu Cavanilles ademes de totes aquelles persones o entitats que vullguen acompanyar-nos.

A les 11h del mati en la plaça de l´Ajuntament en la porta de la seu d´UV, estarém tots nosatres, fea temps que no ocorria aço, tot el nacionalisme unit, esperem que no tinguen que contar-vos-ho.

Després anirém tots junts en dinar de Germanor, 15 € en la Plaça "del Negrito", per a mes informacio i apuntar-vos al dinar en el forum de la PJV. Ademes informa´t en la nostra pagina sobre tots els actes valencianistes que s´estan duguent a terme pel 9 d´Octubre.
VIXCA VALENCIA LLIURE
VIXCA LA LLENGUA VALENCIANA

cites

Subsistix a Espanya no sols la diversitat de lleis sino tambe d’ idiomes. Es parla encara en gallec, en bable, en vasc, en catala, en mallorqui i en Valencià
Pi i Margall

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: