Actes 9 d´octubre

Per Plataforma Jovenil Valencianista

Com cada any ya està aci el 9 d´Octubre i es per aixo que la Plataforma Jovenil Valencianista (PJV) te el gust de convidar-vos a recorrer junt a nosatres els carrers del Cap i Casal per a celebrar el Dia Nacional Valencià en ambient de festa i de lo mes important reivindicacio Nacional. Es per aixo que enguany s´encarregarém de mostrar els nostres signes mes reivindicatius i les caracteristiques mes basiques que fonamenten a la Nacio Valenciana.

Enguany la PJV anirà en marcha baix un nom: "Est es el Nacionalisme Valencià" a on englovarà a les entitats nacionalistes valencianites: PJV, Enkara, Valencia Milenaria, Valencia Universitaria, Jovens Nacionalistes d´Unio Valenciana, Regne de Valencia Gais i Lesbianes, Lo Regne en Accio, Opcio Jove, Colectiu Cavanilles ademes de totes aquelles persones o entitats que vullguen acompanyar-nos.

A les 11h del mati en la plaça de l´Ajuntament en la porta de la seu d´UV, estarém tots nosatres, fea temps que no ocorria aço, tot el nacionalisme unit, esperem que no tinguen que contar-vos-ho.

Després anirém tots junts en dinar de Germanor, 15 € en la Plaça "del Negrito", per a mes informacio i apuntar-vos al dinar en el forum de la PJV. Ademes informa´t en la nostra pagina sobre tots els actes valencianistes que s´estan duguent a terme pel 9 d´Octubre.
VIXCA VALENCIA LLIURE
VIXCA LA LLENGUA VALENCIANA

cites

Acaba la Biblia molt vera e catholica, treta de una biblia del noble mossen Berenguer Vives de Boil, cavaller, la qual fon trellada de aquella propia que fon arromançada, en lo monestir de Portacoeli, de llengua latina en la nostra valenciana.
Bonifaci Ferrer (1478)

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: