www.iec.es la suma de 548.000 € &url=http://www.cardonavives.com/artdenuncies.asp?id=16" title="Ficar com favorit en Delicious" >

IEC en Alacant, 91 millons per Catalunya

Per Valencian.org

Esta semana la Revista Epoca (nº del 19-27 Enero 2006) en la seua edicio Comunitat Valenciana, en un articul, dona noticies de la perla del calendari 2006 que promocionen les Universitats Valencianes, en el mes de febrer especial de "El catala en Europa", i etc, pero esta vergonya de les nostres universitats ya no nos sorpren massa, desgraciadament.

Molt mes interessant es llegir en la pagina 2, que la Generalitat de Catalunya ha aportat generosament per a la obertura de la seu en Alacant de l´Institut d´Estudis Catalans (IEC) www.iec.es la suma de 548.000 € (mes de 91 millons de pessetes). ¡Casi res!...nomes falta que els paguen el cafe, la copa i el puret, ¡collons!. Sense oblidar les millonaries subvencions per a ACPV i l´Associacio Tirant lo Blanc i els repetidors de TV3 en Valencia, de les quals ya donarem noticia en atre reportage.

¿Que fa el PP i els llepaculs del PP davant d´aço?. RES. SEMPRE NO RES.

cites

Y más ha concedido Dios a Valencia una lengua polida, dulce y muy linda, que con brevedad moderada exprime los secretos y profundos conceptos del alma, y despierta el ingenio a vivos primores, donde le resulta un muy esclarecido lustre.” “Esta lengua formaron de lo mejor que había en la lemosina y por lo que les faltaba recurrieron a las tres lenguas más excelentes de todas las del mundo según antes hemos probado. De la hebrea tomaron... De la griega... De la latina tomaron todos los otros vocablos para hacer que la lengua fuese muy copiosa y tuviese propio nombre a cada cosa por rara que fuese.
Rafael Martin de Viciana

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: