WIKIPEDIA ¿Una enciclopedia a on fa niu el fascisme catalaniste?

Per Idioma Valencià

Wikipedia ( http://www.wikipedia.org ) es una enciclopedia que s´autoproclama: "The Free Encyclopedia" ("L´enciclopedia lliure"). Res mes llunt de la realitat. En tota provabilitat, el proyecte Wikipedia està sent soportat i controlat pel mateix sector de l´imperialiste catalaniste que ha aconseguit obtindre del ICANN el domini d´Internet .cat (sector en contactes a molt alt nivell dins de la ret global d´Internet).

Resulta molt chocant comprovar com en la versio inglesa d´esta enciclopedia si algu edita (a qualsevol hora del dia o de la nit) pagines que fan referencia als idiomes Valencià i catala i introduix conceptes i arguments diferents als que escampa el catalanisme imperialiste, estos comentaris "seccessionistes" desapareixen als pocs minuts i se restablixen integrament els texts catalanistes originals.

( http://en.wikipedia.org/wiki/Valencian )

( http://en.wikipedia.org/wiki/Catalan_language )

Chocant tambe resulta vore com en la versio catalana de Wikipedia (
http://ca.wikipedia.org ) la pagina que fa referencia a la llengua catalana se troba tancà en "pastell i forrellat" sense possibilitat alguna de poder-la editar

 ( http://ca.wikipedia.org/wiki/Catal%C3%A0 ).

Evidentment, tot apunta a que la "llibertat" de Wikipedia no deixa de ser molt pareguda als eufemismes als que els imperialistes catalanistes de "pensament unic" mos tenen acostumats.

En tot cas, no estaria de mes pegar-mos una volteta per Wikipedia de tant en tant i deixar constancia dels nostres arguments i de la nostra conviccio de que "MAI MOS FARAN CATALANS" ( Pagina del Valencià en la versio catalana:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Valenci%C3%A0 )

Atentament

Web Idioma Valencià

http://www.idiomavalencia.cjb.net

Texts valencianistes en ingles i instruccions per a poder editar pagines catalanistes en Wikipedia (versio inglesa) que fan referencia als idiomes Valencià i catala.

TEXT VALENCIANISTE EN INGLES (A PARTIR DE LA LLINEA DE CREUS) PER A SUBSTITUIR L´ARTICUL CATALANISTE SOBRE:

CATALAN LANGUAGE (WIKIPEDIA INGLES)
http://en.wikipedia.org/wiki/Catalan_language

- SELECCIONAR SANCER EL TEXT QUE ESTA DINS DE LA FINESTRA DE BAIX (utilisant el menu que apareix punchant damunt del text en el boto dret del ratoli)
- COPIAR EL TEXT SELECCIONAT (utilisant el menu que apareix punchant damunt del text en el boto dret del ratoli)
- ENTRAR A LA PAGINA DE L´ANTERIOR ENLLAÇ I PUNCHAR, DALT DE TOT, EN "edit this page"
- SELECCIONAR I BORRAR TOT EL TEXT DE DINS DE LA FINESTRA DE LA PAGINA D´EDICIO (utilisant el menu que apareix punchant damunt del text en el boto dret del ratoli)
- PEGAR EL TEXT COPIAT D´ESTE MENSAGE EN LA FINESTRA BUIDA (utilisant el menu que apareix punchant damunt de la finestra en el boto dret del ratoli)
- PER APLICAR ELS CANVIS PUNCHAR EN EL BOTO "Save page" (BAIX DE LA FINESTRA D´EDICIO A L´ESQUERRA)

cites

Hay unanimidad en los autores valencianos de los siglos XIV, XV y XVI en llamar valenciana a su lengua
Simó Santonja

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: