cites

Nadie podrá asegurar que el valenciano y el mallorquín sean dialectos del catalán en el verdadero sentido de la palabra. Los tres se han desarrollado con absoluta simultaneidad de tiempo y divergencias léxicas, sin influirse mutuamente
Carreras i Candi

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya:

ENLLAÇOS

Internet

El Reino de Valencia/Lo Regne de Valencia    
Web multimedia que conté: imagens, fondos d´escritori, enllaços, foro i diferents utilitats per als usuaris d´Internet. Mereix la pena visitar-la.
 
Noltros    
Pagina web en defensa de la cultura i la llengua balear, que conté seccions d´historia, bibliografia, diccionari i radio, ademes d´un foro d´opinio i un blog de la mateixa web. Nos diuen: "NOLTROS.COM es una plataforma que nace para aglutinar a todos los isleños, sin distinción de ideología ni clase social, con el fin de luchar contra el desmantelamiento y venta de nuestra identidad como pueblo diferente y único...".
 
Guia Valencianista    

Naix un nova pagina web que vol ser el referent d´internet en enllaços Valencianistes. La pagina conta en seccions d´Associacions, Institucions, Editorials, Deports, Mijos de Comunicacio, Programes, Musica i moltes seccions mes.

La proposta d´esta web naix a nivell associatiu, apartat de la politica, per a trobar un Email de contacte o un Telefon per a contactar en l´associacio rapidament. Des de Guia Valencianista conviden a totes les Associacions i pagines webs a registrar-se gratuitament ya que el proxim 9 d´octubre se repartiran panfletos entre la gent de fora del moviment Valencianiste per a que conega les diverses webs Valencianistes de tot tipo que se trobaran en la guia.

Tambe estarà la seccio de noticies on se ficaran noticies relacionades de totes les webs de la guia.


 
Temes Valencians    

En esta web trobaràs tota l´informació que busques sobre Valéncia, ya siga geografia, història, cultura i llengua valencianes. També trobaràs una recopilació d´enllaços valencianistes de calitat. La major part dels contiguts estan allojats per Temes Valencians, pero també s´ha volgut aprofitar l´oportunitat d´enllaçar ad unes atres webs valencianistes que s´han considerat importants, sent o no en valencià, per ampliar l´informació ací oferida.

Esta web està feta en el model valencià més pròxim a la parla del poble, el que promulga i defén la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en les seues Normes d´El Puig. No se respón de la gramàtica utilisada per les atres webs ací enllaçades, ya que poden estar en unes atres normatives artificials per al valencià pero que s´han ficat perque el valencianisme és un moviment obert i que ha de conèixer tots els punts de vista. "Tot s´ho mereix Valéncia, per Valéncia tot" (Constantí Llombart)


 
Valencianisme    

Com el seu nom indica, valencianisme.eu és un portal de servicis valencianistes, que pretén, per una banda fer valencianisme, i per un atra la progressiva construcció d´una comunitat valencianista a l´abast de tots els nauchers valencians interessats pels servicis d´internet valencians i en llengua valenciana.

També oferix els seus servicis a la comunitat de particulars, empreses, associacions i organisacions que no estiguen ubicades en Valéncia pero que vullguen oferir-se al valencianisme o expressar-se en valencià.


 
Selecció Valenciana    
Web no oficial de la Selecció Valenciana de Fútbol. Conté noticies, comentaris, enquestes, forums, estadístiques, etc...
 
Regne de Valencia Gais i Lesbianes    
Es la pagina web i futura associacio dels Valencianistes Homosexuals per a lluitar contra el catalanisme de l´esquerra "Valenciana" que catalanisa el mon homosexual. ¡¡Ya tenim prou!!
 
El Reino de Valencia    
Esta web está creada para recordar a todos los valencianos que tenemos un Reino al que cuidar, que lo están invadiendo, destruyendo, insultándolo, quitándole y falseando su historia, su idioma, su cultura, sus tradiciones de siglos... El Reino dice: ¡Basta ya!
 
No Es Valenciano    
Bienvenidos a www.NoEsValenciano.info. Por una normativa valenciana, por el aprendizaje de nuestra lengua, cultura e historia propias, sin adulteraciones catalanistas, manipulaciones políticas ni intereses editoriales y económicos.
 
Domini punt VAL    

Cada portal d´Internet està registrat baix un domini. L´ICANN és l´organisme encarregat de concedir les extensions de dominis.

L´organisme va presentar a finals de l´any passat un borrador de la pròxima apertura del registre d´extensions de dominis que va animar-nos a iniciar esta campanya per a sumar esforços i obtindre un domini genèric valencià.


 
1 | 2  Següent >>
16 registres trobats