Apunts Valencianistes

Per Julio Filippi Domínguez

Titul: Apunts Valencianistes. Breu manual per a defendre la Llengua Valenciana, les Normes d´El Puig i el Regne de Valencia.


Autor: D. Julio Filippi Domínguez

Benicarlando, casat i pare de tres fills. Empresari del mon de la pintura i la decoracio industrial. Estudiant de llengua valenciana per Lo Rat Penat. Secretari de l´Area de Cultura del partit politic d´Unio Valenciana. Membre de la comissio de la Falla Benicarlo, la falla mes premiada i mes antiga de Benicarlo. Membre de l´associacio cultural Cardona i Vives de Castello.

La presentacio del llibre correra a carrec del nostre president D. Gonzalo Romero. L´autor fimarà els llibres als qui ho demanen.

Data i hora: Dijous, 30 d´abril. 19,30 hores.

Lloc: Salo d´Actes de la Notaria Castalia Iuris, Plaça Cardona Vives, 10 de Castello.

Per a vore la presentacio puncheu damunt de cada video (dividida en tres parts): 

cites

La trenta e dues es que aquesta terra ha lenguatge compost de diverses lengues que li son entorn, e de cascuna a retengut ço que millor li es, e ha lexats los pus durs e los pus mals sonants vocables dels altres, he ha presos los millors. E no res menys trobarets dins aquesta beneyta ciutat qui us pot ensenyar les principals lengues del mon. Axi com son lati, ebraych e morisch
Francesc Eiximenis

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: