Pintem de blau i taronja este Nou d’Octubre

Per Victor Saiz Castelló

Un any mes, ya tenim el Nou d´Octubre davant, pero este Nou d´Octubre no es un mes, pot ser que siga el mes important per a Coalicio Valenciana desde la seua creacio. Estem a manco de nou mesos de les proximes votacions autonomiques i municipals i en este cas no contem en els mijos economics del 2007, per aixo mateix este dia Nou es una gran oportunitat per a que vora de 100.000 valencians mos vegen per lo carrer darrere de la pancarta de Coalicio Valenciana, en les nostres Reals Senyeres en la ma i en els nostres cantics resonant en lo nostre cor i en la nostra gola. No podem deixar escapar esta oportunitat.

Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana ya estem mans a l´obra i com sempre desde la nostra creacio, anem a promocionar el Nou d´Octubre baix les sigles de Coalicio Valenciana en lo carrer, en pegatines i en cartells, per a quel nom de l´unic partit valencianista que mos defen sense complexos estiga en boca de tots i continue "molestant" al poder apesebrat i totalment catalanisat que mos governa en lo Regne de Valencia. Per aixo mateix demanem la colaboracio de tots els jovens afiliats i simpatisants del nostre partit. Encara aixina lo mes important es el dia Nou d´Octubre, la gent mos te que vore cantar emocionats, te que vore com flamejen les nostres Reals Senyeres al vent i lo mes important, tenen que vore que el valencianisme de veritat, el que no se ven, el que se sentix per lo cor i no per la boljaca esta dins de les nostres files i del nostre colectiu. Si conseguim emocionar als valencians que se tiren a lo carrer el dia del Regne de Valencia, tindrem molt guanyat, perque voran en els nostres ulls que mos menegem per l´amor a la nostra llengua, a la nostra historia, a les nostres senyes d´identitat i en definitiva a la nostra patria, lo Regne de Valencia. Si aixio ocurrix, tindrem molt guanyat.

Per aixo mateix, faig un cridament i vos comvidem a tota la joventut valencianista a que estigau en mosatros, que estigau en les Joventuts de Coalicio Valenciana darrere de la pancarta de Coalicio Valenciana Real Senyera en ma, ya que estem practicament en Precampanya i per a mosatros, este Nou d´Octubre es el mes important dels ultims anys i on podrem demostrar lo nostre amor per la nostra terra una vegà mes, com ciutadans que som, i que la gent sapia que estem en politica per l´unica rao de que el PPCV sa venut al millor postor i mos a catalanisat hasda el carnet d´identitat. Per eixe motiu, este Nou d´Octubre tenim que estar darrere de CV, recolzant al nostre partit en les JJCV i pintant en el Blau de la nostra Real Senyera i en el Targona de Coalicio Valenciana tot el Cap i Casal de lo Regne de Valencia.

Senyors, estem aci i aixina per culpa de la politica, l´unica forma d´arreglar la indigna i patetica situacio que vixquem en la nostra patria Valenciana es recolzar a Coalicio Valenciana i confiar en que el poble Valencià desperte i que per fi, despres de tants anys d’anestesia per part del PP tingam un partit valencianiste en les nostres Corts i perque no, en Madrit per a respresentarmos davant de tota Espanya.

Una vegà mes, sense por i sense complexos, ¡¡¡¡¡COALICIO ES LA SOLUCIO!!!!!

Victor Saiz Castelló. President de les Joventuts de Coalicio Valenciana

cites

Subsistix a Espanya no sols la diversitat de lleis sino tambe d’ idiomes. Es parla encara en gallec, en bable, en vasc, en catala, en mallorqui i en Valencià
Pi i Margall

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: