Roçant l´abisme

Per Victor Saiz Castelló

Mos trobem en una delicà situacio, en el nostre municipi, segon les dades oficials, contem en 44.000 habitants censats (encara que hi han vora de 48.000 cartilles de la seguritat social ) i d´eixos 44.000 habitants, el 11% esta en paro i si mirem mes llunt, el percentage d´habitants en paro que estan dins de l’edat de treball, es encara pijor, 23’6. Per damunt de la mija autonomica (22%) i de la mija nacional (19,9 %).

Podriem dir, que hem arribat a d’este punt, per la manifesta incompetencia del nostre alcalde, del nostre president autonomic, pero sobre tot, del president del govern d’Espanya, ZP, es la nova image d’una esquerra afonà, arruïnà i sense ningun tipo d’opcio d’arreglar esta situacio, donat que l’actual PSOE en ZP al cap davant, son el problema i qui mos han clavat en este forat. Estos son simplement alguns dels eixemples que mos deixa a les clares “l’esquerra social” que tenim actualment en Espanya:

.Baixà de les pensions i pujà dels imposts
.Afonament de l’economia i del mercat laboral
.Incompetencia absoluta per a poder traure a Espanya (Novena potencia mundial economica) d’esta crisis nacional.
.Una llei de l’abort que simplement funciona en els països comunistes i on una chiqueta de 15 anys, pot abortar sense que els seus pares puguen tindre nocio d’ell.
.Una politica exterior, basà en els pactes en les dictadures actuals com Cuba, Afganistan, Ruanda, Marruecos o Venezuela.
.Destruccio de la Constitucio Espanyola, gracies a l’estatut de Catalunya.
.Conversacions en la banda terrorista ETA i constats concessions als terroristes. Mentres tant, no se recolza a les associacions de les victimes contra el terrorisme.
.Subvencions millonaries a entitats afins al partit socialiste o a l’esquerra mes rancia i radical, o inclus subvencions en temes tan ridiculs, com el progres “del pistacho afgano” o “l’associacio de Gays i Lesbianes de Zimbabwe”

I estos, son simplement alguns dels eixemples, que passaran a l’historia com els actes mes patetics i ridiculs de la politica Espanyola.

Pero si no tinguerem prou en tot aço, mos trobem en un Partit Popular, que destrossà tot lo que toca. En el nostre municipi, en Mislata, tenim un clar eixemple. Estem davant dels ultims tres anys del senyor Corredera, que han sigut depriments (Els anys anteriors, tampoc varen ser molt millors). I com a “obra mes preciosa ”, mos a deixat els aparcaments,que com tots sabem, gracies a eixa obra, el poble de Mislata no sap on estan cinc millons d’euros que han desaparegut pel cami, en este “grandios” i “caprichos” proyecte del nostre Alcalde i del Senyor Vicent Garcia. En el nostre poble, tot lo que fa el Sr. Corredera es perjudicial pel als nostres veïns. L’equip de govern de Mislata en plena crisis, vol fer un nou ajuntament, regala grans subvencions a certes entitats i d’esta forma, compra vots, repetidament i per un motiu o per atre, sempre se mos puja algun impost o se mos cobra alguna nova tassa; i que dir de la falta d’etica i de moral del nostre ajuntament a l’hora d’escorrer als nostres veïns en la recaudacio de multes, alguna d’elles, de dubtosa llegalitat en estos ultims anys (Aço, simplement son alguns dels eixemples de la gestio del nostre consistori).

Mos trobem en esta situacio, roçant l’abisme i caiguent en una depressio social, economica, politica, moral i etica, que ni guanyar un mundial de futbol, podra fer que mos recuperem d’ella si es que mos recuperem, perque en un equip de govern tant incompetent, tant a nivell local, com autonomic, com nacional, es complicat que esta caiguda lliure se puga frenar. El PSOE afonant tot lo que toca i fent politiques sense trellat i que recorden mes a un pais “Bolivariano”, que aun partit en ganes de progresar en Europa. El PP, en els seus complexos i esperant que el PSOE s’afone a soles, en tot un pais d’arrere per a poder entrar a governar sense ans haver fet cap esforç. Sense ningun dubte, estem davant del pijor president de l’historia d’Espanya i d’uns dels pijors opositors de l’historia d’Espanya.

Victor Saiz Castelló. President de les Joventuts de Coalicio Valenciana.

cites

Los mallorquines hablan una lengua que es tan antigua como el inglés y más pura que el catalán o el provenzal, sus parientes más cercanos.
Robert Graves

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: