Adhesio al GAV i Anfos Ramon

Per Assoc. Cult. Cardona i Vives

Estimats amics del Grup d’Accio Valencianista:


Havent-nos enterat que’l proxim divendres 30 de maig, celebreu l’acte d’entrega del premi Llealtat, sent el guardonat, el poeta valencià N’Anfos Ramon.

Des d’esta associacio mos adherim a l’acte i desigem tot lo millor, tant als membres del Grup i amistats, aixina com, al guardonat, N’Anfos Ramon.

La nostra associacio li donà el premi “Josep Mª Guinot a les lletres valencianes” l’any passat com a reconeiximent a tota la seua valenciania, N’Anfos va llegir una poesia que mos arribà a l’anima, es un personage excelent.

Aprofitem estes lletres, per a dir-vos que per coincidencia d’actes, ya que eixe dia mateix celebrem el sopar final del curs de Cultura Valenciana que tots els anys organisem, i per tant, no podrem estar presents i acompanyar-vos.

Des de Castello, un abraç a tots vosatros i seguiu avant.


Castello de la Plana, a 27 de maig de 2008.
La Junta Directiva.

cites

Los dialectos de la lengua lemosina son la catalana, valenciana y mallorquina. La catalana ha recibido muchos vocablos de la francesa; la valenciana, de la castellana; la mallorquina se llega más a la catalana por ser hija de ella. De todas las tres, la más suave y agraciada es la valenciana y no me lo hace decir la pasión
Gregori Mayans i Ciscar

diccionari

corrector

LINKS

Per un domini punt val
junts front a la AVL
El teu nom en valencia
Associacio d´Escritors en Llengua Valenciana (AELLVA)
Mosseguello

NAVEGA EN
VALENCIA

 

Entrar com
a usuari

Nom d'usuari:
Contrasenya: